Onze trainers

Eelco Rustenburg is partner bij BlinkLane Consulting en Gladwell Academy.

Sinds juli 2017 is Eelco als eerste Nederlander een officiële SAFe Program Consultant Trainer (SPCT). Hiermee is Eelco bevoegd de SAFe Program Consultant (SPC) en Release Train Engineer (RTE) opleidingen te geven.

Eelco houdt zich vooral bezig met Agile/Scrum en SAFe. Hij is een van onze top performers op grootschalige events en trainingen. Na tien jaar in de IT te hebben gewerkt op vooral technische functies, heeft hij zijn ware passie, Agile in combinatie met Management coaching/consulting ontdekt. De laatste zeven jaar heeft hij zich met name beziggehouden met het implementeren van Agile en Scrum in grote organisaties.

Eelco is een Agile management denker, doener en programmamanager voor change programma’s. Zijn talent om mindset, proces en structuur in een verandering samen te nemen is waardevol voor elk groot change programma. Daarnaast is hij creatief thoughtleader voor Agile practices, principes en gedrag. Zo heeft Eelco in samenwerking met Rini van Sollingen het boek “De kracht van Scrum” geschreven, een leerzaam boekje dat als een roman geschreven is.


Tedx Eelco Rustenburg: Play at work