Onze trainers

Ali Hajou is trainer bij Gladwell Academy.

Als consultant neemt hij regelmatig de rollen Agile Coach, en Agile Change Agent op zich om grote Agile Transformaties in te richten, en te ondersteunen. Zijn praktijkervaring helpt hem om trainingen te verrijken met praktische voorbeelden zodat de theorie gemakkelijker te begrijpen is.

Ali heeft ervaring in het werken binnen de context van de farmaceutische industrie, financiële sector, en de publieke sector. Tijdens deze projecten heeft Ali het voorrecht gehad om verschillende ontwikkel- en managementteams te trainen, begeleiden, en adviseren over het inrichten van hun eigen agile werkwijze.

Zijn interesse ligt vooral in het aan- en toepassen van agile methoden binnen streng georganiseerde en complexe organisaties. Hierin is hij bereid iedereen te ondersteunen die interesse heeft het doelgericht, waardegedreven, en iteratieve werkproces. Deze interesse en bereidheid heeft hem regelmatig academische artikelen doen publiceren, en wordt hij gevraagd om te spreken bij conferenties over het gebruik van agile in omgevingen met strikte governance.

Ali is een gecertificeerde Scaled Agile Program Consultant (SPC) en is daarmee is hij bevoegd om te doceren en examineren voor examens van SAFe Agilist (SA), SAFe Practitioner (SP), SAFe PO/PM en SAFe Scrum Master.