Gladwell Academy

Maximaal leerrendement, dat is waar het bij Gladwell Academy om draait.

Gladwell Academy traint professionals op het snijvlak van management, IT en innovatie. Data en technologie hebben een groeiende impact op alle aspecten van het werkende leven; bij Gladwell Academy leren mensen om deze naar hun hand te zetten, om zo de maximale meerwaarde uit hun eigen positie, passies en rol te halen.

Those who can, teach!

Als enige in Nederland hebben wij de keuze gemaakt ons volledig op training te richten, om daarin de hoogste kwaliteit te bereiken. Gladwell Academy biedt op dit moment programma’s in Information Management, Big Data, Agile en het Scaled Agile Framework (SAFe). We trainen professionals in overheid en bedrijfsleven in onder andere Nederland, Londen, Duitsland, India en Australië.

In 2016 waren we de grootste aanbieder van Scaled Agile trainingen in Europa (bron: Scaled Agile).

Zelf-organiserend vermogen

Bij Gladwell Academy zien we dat door de impact van technologie en data het zelf-organiserend vermogen van mensen groeit, in alle lagen van de beroepsbevolking. Iedereen is in principe direct en holografisch verbonden met elkaar, en met de voor hen relevante informatie. Daardoor verdwijnt veel van de noodzaak tot hiërarchische structuren en chains-of-command. Het resultaat is meer zelfsturing en verantwoordelijkheid, naast meer plezier en tevredenheid in het werk. Wij omarmen deze ontwikkeling van harte, en we leren mensen om er actief en kundig mee om te gaan.

Key differentiators

Kwalitatief hoogstaande trainingen die de kennis en competenties van deelnemers vergroten.

Trainingen bij Gladwell Academy kenmerken zich door een hoge mate van 1) praktijkgerichtheid, 2) een voorkeur voor ideeën boven instructies en 3) ervaringskunde.

1.    Praktijk naast theorie

Wat je bij een training door ons opsteekt, moet je kunnen gebruiken in je werk. We hebben oog voor het specifieke werk dat onze deelnemers doen. Oog voor wat zij, en hun organisatie, nodig hebben om optimaal samen te werken. Zo haalt iedereen maximaal leerrendement uit onze programma’s.

Onze trainers staan allemaal ‘met hun voeten in de klei’. Allen zijn ze naast hun trainingswerk bij Gladwell Academy actief als consultant voor verschillende gerenommeerde opdrachtgevers.

2.    Ideeën boven instructies

Zelf-organiserend vermogen betekent: zelf bedenken wat je volgende stap moet zijn. Weten waaróm, en daarom ook: wat nu. Onze trainers vertellen nooit enkel ‘hoe het moet’, maar brengen altijd ook de gedachte erachter over.

3.    Learning by playing

Training door Gladwell gaat verder dan plaatjes en praatjes. Hands-on interactie blijkt steeds de beste leermethode. In onze trainingen staan deze zaken dan ook centraal: games, role playing, scenario’s. De trainer faciliteert daarbij actief het leerproces.

Gladwell Academy: waar business en technologie leiden tot sterkere professionals.

Onze toewijding

Introduceer creativiteit en intellectueel leiderschap

Creëer expert-netwerken en waardevolle relaties

Inspireer, activeer en ontwikkel uitzonderlijke mensen

Werk samen met passie en vertrouwen

Ons pand

Uw trainers

Wij leren u graag de kneepjes van het vak!
Tom Verdaat
Tom Verdaat

Outsourcing | Contractmanagement

Ralph Hofman
Ralph Hofman

Agile | Sourcing

Rogier de Bonth
Rogier de Bonth

Agile | Verandermanagement

Onze partners

Om onze kwaliteit te waarborgen, werken we samen met de volgende partners.