Awareness Scaling Agile

Maak binnen enkele minuten kennis met de basisprincipes van Scaling Agile !

REGISTREER KOSTENLOOS

Over de online learning

Agile werken in een team is één ding, maar wat als u iets aan het ontwikkelen bent dat meerdere teams vereist om samen te werken? Wat als u Agile binnen een grote organisatie moet opschalen?

Na deze korte en boeiende online learning heeft u het antwoord. U leert de basisprincipes van het Agile opschalen binnen enkele minuten. Maar wat nog belangrijker is, u krijgt alle informatie en materialen die u nodig heeft om uw eigen Agile-reis te kunnen starten ... vandaag nog!

Deze online learning is een zelfstandige introductie en tevens een directe voorbereiding op de 'Scaling Agile'-training van Gladwell Academy.

De online learning wordt in het Engels gegeven

Over de trainer - Abram Janse

Abram gelooft in een wereld waarin iedereen een Agile Master kan worden. Hij heeft uitgebreide ervaring met het opschalen van Agile, interactieve groepstrainingen en Agile verandermanagement bij klanten wereldwijd uit zowel de private als publieke sector.

Als digitale nomade transformeert Abram mensen, teams en organisaties, om hen te helpen hun volledige potentieel te realiseren en de ultieme Agile Master te worden.

Start uw Agile reis vandaag nog!

Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten

338 deelnemers beoordelen Gladwell Academy gemiddeld met een 8,4 op Springest

Onze referenties