Ontdek & Bekijk ons trainingsaanbod!

In onze trainingen staan deze zaken centraal: games, role playing, scenario’s. De trainer faciliteert daarbij actief het leerproces.

Advies op maat

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van het lezen van een whitepaper, twijfels hebben welke training bij u past of wilt u een andere vraag stellen? Ik help u graag verder.

 

Marianne is voor meer informatie telefonisch te bereiken op +31 6 46 14 34 04 of per mail: Marianne.noiman@gladwellacademy.com


Marianne is Training & Development Adviseur bij Gladwell Academy. Dagelijks adviseert ze klanten over de opleidingen in het portfolio Big Data, Agile, SAFe en Informatiemanagement.

BEKIJK TRAININGSAANBOD

Behaal de certificering die nodig is om de Agile transformatie binnen uw organisatie te leiden of ondersteunen.

INCOMPANY TRAINING

Gladwell Academy heeft ruime ervaring in het transformeren van organisaties, afdelingen en teams via het SAFe raamwerk.

OVER GLADWELL ACADEMY

Gladwell Academy haalt de maximale waarde uit uw positie door de impact van data en technologie naar uw eigen hand te zetten.

   Ervaren docenten

   Learning by playing

   Ideeën boven instructies

   Theorie naar praktijk

praktijkgerichte workshop bijwonen?

GLADWELL ACADEMY, UW AGILE TRANSFORMATIE PARTNER

Naast het geven van trainingen, delen wij ook graag onze expertise in blogs, whitepapers en video's.

Lees onze blogs

DE WEG NAAR EEN AGILE TRANSFORMATIE

De Scrum master is een van de drie rollen binnen Scrum. De Scrum master ademt het Agile werken en het Scrum proces.

AGILE OPSCHALEN: DE UITDAGINGEN

Scrum kent drie rollen: Een Product Owner, Scrum Master en het ontwikkel team.

AGILE OPSCHALEN: DE OPLOSSINGEN

In het verleden werden beslissingen centraal genomen en werden mensen centraal aangestuurd.

WIJ GELOVEN IN SAFe

Het Scaled Agile Framework (SAFe) is de kans om ook met een grote organisatie serieuze stappen te zetten om als geheel Agile te worden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Elearning Agile

eLearning - Awareness Scaling Agile

Agile werken in een team is één ding, maar wat als u iets aan ontwikkelen bent dat meerdere teams vereist om samen te werken? Wat als u Agile binnen een grote organisatie moet opschalen?
Na deze korte en boeiende online learning heeft u het antwoord. U leert de basisprincipes van het Agile opschalen binnen enkele minuten. Maar wat nog belangrijker is, u krijgt alle informatie en materialen die u nodig heeft om uw eigen Agile-reis te kunnen starten … vandaag nog!

Deze online learning is een zelfstandige introductie en tevens een directe voorbereiding is op de ‘Scaling Agile’-training van Gladwell Academy.

SPCT Gold Partner

Als Scaled Agile SPCT Gold Partner geloven wij in Agile opschalen en de kracht van het Scaled Agile Framework (SAFe) om organisaties succesvol te transformeren. Wij hebben een aanzienlijke expertise ontwikkeld in het ondersteunen van grote organisaties en overheidsinstanties in elke fase van de Lean-Agile transformatie.

Gladwell Academy biedt training, consulting en coaching van de hoogste kwaliteit ter ondersteuning van de Lean-Agile transformatie met het behulp van SAFe. Wij zijn de geautoriseerde aanbieder van alle SAFe-trainingen, waaronder de SPC (SAFe Program Consultant) en RTE (Release Train Engineer).

partner-badge-gold-spct-300px

WIJ HECHTEN VEEL WAARDE AAN TEVREDEN KLANTEN

338 deelnemers beoordelen Gladwell Academy gemiddeld met een 8,4 op Springest

Onze toewijding

Gladwell Academy traint professionals op het snijvlak van management, IT en innovatie. Data en technologie hebben een groeiende impact op alle aspecten van het werkende leven; bij Gladwell Academy leren mensen om deze naar hun hand te zetten, om zo de maximale meerwaarde uit hun eigen positie, passies en rol te halen.

Neem contact op

8.4 op Springest

4.6 / 5.0 op Facebook

5 / 5 op Google

SAFe Release Train Engineer

Onze visie op Scaling Agile

SAFe Program Consultant

Eelco Rustenburg - Transformatie Expert

Eelco Rustenburg is partner bij BlinkLane Consulting en Gladwell Academy.

Sinds juli 2017 is Eelco als eerste Nederlander een officiële SAFe Program Consultant Trainer (SPCT). Hiermee is Eelco bevoegd de SAFe Program Consultant (SPC) en Release Train Engineer (RTE) opleidingen te geven.

Eelco houdt zich vooral bezig met Agile/Scrum en SAFe. Hij is een van onze top performers op grootschalige events en trainingen. Na tien jaar in de IT te hebben gewerkt op vooral technische functies, heeft hij zijn ware passie, Agile in combinatie met Management coaching/consulting ontdekt. De laatste zeven jaar heeft hij zich met name beziggehouden met het implementeren van Agile en Scrum in grote organisaties.

Incompany is altijd mogelijk!

Alle trainingen die Gladwell Academy aanbiedt, zijn tevens incompany (op eigen locatie) mogelijk. Dit is interessant wanneer u meerdere collega’s wilt laten opleiden of omdat u graag een training specifiek wil richten op uw eigen situatie. Daarnaast is een incompany training ideaal voor het creëren van draagvlak of als u binnen uw organisatie de neuzen snel dezelfde kant op wilt laten wijzen.

Onze referenties

Onze partners

Om onze kwaliteit te waarborgen, werken we samen met de volgende partners.

Custom heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Custom heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Custom heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.