Onze trainers

Odile Moreau is senior trainer bij Gladwell Academy.

Zij is een SAFe Program Consultant Trainer (SPCT), daarmee bevoegd om de SPC (Implementing SAFe) training te verzorgen. Hiermee is Odile de eerste vrouwelijke SPCT in Nederland en de eerste Franstalige SPCT van de hele wereld.

Daarnaast is zij een Agile Transformer-, coach en trainer. Odile is gemotiveerd en ervaren in het helpen van (internationale) organisaties door middel van de goedkeuring van de behendigheid op elk niveau van de ondernemingen. Zij is een gecertificeerd Scaled Agile Program Consultant (SPC).

Ze houdt van mensen inspireren en hen te helpen gewenste vaardigheden, competenties en gedrag te ontwikkelen om de eerste stap te zetten richting het verbeteren en veranderen van de manier waarop ze werken. Door het combineren van diepe inhoudelijke expertise met de mogelijkheid om te coachen op het gebied van gedrag en leiderschap, heeft ze zichzelf bewezen als zeer effectieve coach voor grote organisaties. Ze presenteert en traint graag voor kleine en grote groepen op ieder niveau binnen een organisatie. Haar passies zijn: Lean Kanban, Scrum en SAFe, waarbij ze nooit de menselijke factor uit het oog verliest.

Odile heeft meer dan 20 jaar professionele ervaring in het helpen van zowel profit als non-profit organisaties op het gebied van IT Service Management, Business Information Management en Software Engineering over de hele wereld. Ze heeft een BSc (Hons) in Maritime Studies- en Logistiek behaald aan de Universiteit van Plymouth (Verenigd Koninkrijk) en Universiteit van Orléans-Tours (Frankrijk). Na geboren en getogen te zijn in Frankrijk, een verblijf van 5 jaar in Engeland voor werk en studie te hebben gehad, woont ze nu in Amsterdam.

Voor de komende 5 jaar is het haar doel om organisaties te helpen met het ontwikkelen van behendige mind-set en continue verbeter-methoden.  Ze kan trainingen  in het Engels, Nederlands en Frans faciliteren.