Onze trainers

Nickie Levels is trainer bij Gladwell Academy.


Haar voornaamste expertise ligt in Strategic Sourcing, Business Agility en Lean. Als consultant focust Nickie zich voornamelijk op het ondersteunen van organisaties bij uitbestedingsvraagstukken en veranderprogramma’s.

De trainingen die Nickie verzorgt zijn zodoende zowel vanuit een theoretisch als vanuit praktisch perspectief ingestoken. Hierbij maakt zij gebruik van de ervaring die zij heeft opgedaan in diverse functies.

Als trainer is Nickie in staat om helder en gestructureerd nieuwe informatie over te brengen. Daarnaast vindt ze het belangrijk om in een korte tijd het vertrouwen van de groep te winnen en om mensen te activeren.


Nickie is een gecertificeerde Scaled Agile Program Consultant (SPC) en daarmee is zij bevoegd om te doceren en examineren voor SAFe Agilist, SAFe Practitioner, SAFe PO/PM, SAFe Scrum Master en SAFe Advanced Scrum Master. Ook is Nickie bevoegd om de training en examens van Agile Scrum Foundation, Professional Scrum Product Owner (PSPO1), Professional Scrum Master (PSM1) en Lean Yellow & Green belt te geven.