Onze trainers

Andres Jansen is senior trainer bij Gladwell Academy.


Hij is meer dan 15 jaar actief als adviseur en trainer, met focus op innovatie en IT. De afgelopen jaren heeft Andres zich toegespitst op het beter bestuurbaar, wendbaar en meer actiegericht maken van organisaties. Andres acteert inhoudelijk scherp en is tegelijk pragmatisch ingesteld.

Hij past zich snel aan, creëert draagvlak en is in staat om orde the scheppen in complexe situaties. Hij is actief als adviseur, trainer en interim manager, zowel in de profit en non-profit sector. Zijn enthousiaste, creatieve en ondernemende houding helpen hem de ambities waar te maken. Andres beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, die hem op alle niveaus tot een goede gesprekspartner en presentator maakt.


Andres is een gecertificeerde Scaled Agile Program Consultant (SPC) en kandidaat SAFe Program Consultant Trainer (SPCT) en daarmee bevoegd om te doceren en examineren voor examens SAFe Agilist (SA), SAFe Practitioner (SP), SAFe PM/PO (SPMPO), SAFe Scrum Master (SM), Agile Scrum Foundation (Exin en Agile Consortium), Professional Product Owner (PSPO1) en Scrum Master (PSM) van Scrum.org.


Andres is de voorzitter van het RTE Summit, wat jaarlijks plaatsvindt in Amsterdam.