Miranda Goossens

Miranda Goossens is CEO van Gladwell Academy. Miranda heeft haar sporen verdiend bij diverse opleidingsorganisaties. Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in het ontwikkelen van trainingen en opleidingen.

Zij helpt organisaties met het opzetten en implementeren van interne en externe academies. Miranda is met name gespecialiseerd in trainingen op het snijvlak van business en IT. De aandacht voor de mens binnen de organisatie, het ondernemerschap en het continue inspelen op de actualiteit maakt dat Miranda zich op haar plaats voelt bij Gladwell Academy.

Het in beweging krijgen van mensen binnen organisaties en het creëren van draagvlak zijn kwaliteiten die zij goed tot uitvoering brengt. Als CEO bij Gladwell Academy is het haar taak om de continu veranderende vraag in de markt te vertalen naar een goed en passend aanbod voor haar klanten. Dit doet zij door zowel de inhoud als de lesvorm van de trainingen doorlopend te toetsen en te verbeteren.

Miranda streeft ernaar het beste uit zichzelf en haar werk te halen. Van nature is ze een actieve en geïnteresseerde toehoorder, die initiatiefrijk is en oog heeft voor uiteenlopende belangen. Naast haar werkzaamheden bij de Gladwell Academy is ze een fanatieke hardloper en wielrenner.