Aga Kwiecien

Aga Kwiecien werkt voor Gladwell Academy als Global Business Development Manager.

Groei en ontwikkeling van organisaties zijn centrale thema’s in haar werk. Met meer dan 10 jaar hands-on ervaring in advisering en levering van Learning programma’s en Business Transformation, helpt ze bedrijven in de publieke en private sector hun omzet te verhogen, klanttevredenheid te verbeteren en kosten te besparen. Aga heeft een sterke achtergrond in Business Development Management, Marketing en Change Management. Ze begrijpt nieuwe omgevingen snel, wat zinvol inzicht geeft in wat er kan worden verbeterd.

Haar zakelijk inzicht gecombineerd met haar achtergrond in filosofie maakt haar een effectieve leider en makkelijk om mee te werken. Door de kennis en jarenlange ervaring is zij uitgegroeid tot een volwaardige partner voor alle lagen in de organisatie. Ze daagt haar klanten uit continu aan verbeteringen te werken en na te denken over de impact van de technologische ontwikkelingen en moderne digitale mogelijkheden.

Aga is een betrokken persoon die in staat is om situaties snel te lezen door het stellen van de juiste vragen en luisteren naar wat er om haar heen gebeurt. Opdrachtgevers benadrukken vooral haar enthousiasme, positieve energie, passie en frisse blik. In haar vrije tijd geniet ze van reizen, fotografie, cultuur en een goede glas wijn.