Keuze uit verschillende Informatiemanagement trainingen

In onze trainingen staan deze zaken centraal: games, role playing, scenario’s. De trainer faciliteert daarbij actief het leerproces.

BUSINESS MODEL INNOVATIE EN VALUE PROPOSITION DESIGN

Tijdens deze driedaagse training leert u uw businessmodel opnieuw te definiëren op basis van nieuwe waardeproposities.

€ 1.995

STRATEGISCH INFORMATIEMANAGEMENT VOOR DE PUBLIEKE SECTOR

Na vijf opleidingsdagen bent u in staat op directieniveau een waardevolle bijdrage te leveren aan organisatieontwikkelingen.

€ 3.595

INFORMATIEMANAGEMENT, STRATEGIE EN BELEID

Na 10 dagen weet u wat er nodig is om informatie processen op elkaar af te stemmen om zo een meetbare verbetering te laten optreden.

€ 6.595

POST-HBO INFORMATIEVOORZIENING EN BEDRIJFSVOERING

Tijdens deze vijftiendaagse Post-HBO opleiding ontwikkelt u kennis met als doel de verbindende functie tussen business en IT in te vullen.

€ 12.999

TRAININGSAANBOD

Wij organiseren verschillende opleidingen rondom het thema Informatiemanagement met de focus op beleid en strategie.

VERGROOT UW KENNIS

Lees onze whitepaper hoe u uzelf kunt ontwikkelen tot de informatiemanager van de toekomst.

OVER GLADWELL ACADEMY

Gladwell Academy haalt de maximale waarde uit uw positie, door de impact van data en technologie naar uw eigen hand te zetten.

   Ervaren docenten

   Learning by playing

   Ideeën boven instructies

   Theorie naar praktijk

BEKIJK EENS ONZE WHITEPAPER

Hoe wordt u een goede informatiemanager? Welke eisen stellen bedrijven aan Informatiemanagers? Welke kennis moet hij in huis hebben?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIJ HECHTEN VEEL WAARDE AAN TEVREDEN KLANTEN

338 deelnemers beoordelen Gladwell Academy gemiddeld met een 8,4 op Springest

Onze toewijding

Gladwell Academy traint professionals op het snijvlak van management, IT en innovatie. Data en technologie hebben een groeiende impact op alle aspecten van het werkende leven; bij Gladwell Academy leren mensen om deze naar hun hand te zetten, om zo de maximale meerwaarde uit hun eigen positie, passies en rol te halen.

Neem contact op

8.4 op Springest

4.6 / 5.0 op Facebook

5 / 5 op Google

Ons pand

Team Gladwell Academy

Als enige in Nederland hebben wij de keuze gemaakt ons volledig op training te richten, om daarin de hoogste kwaliteit te bereiken. Gladwell Academy biedt op dit moment programma’s in Information Management, Big Data, Agile en het Scaled Agile Framework (SAFe). We trainen professionals in overheid en bedrijfsleven in onder andere Nederland, Londen, Duitsland, India en Australië.

Bij Gladwell Academy zien we dat door de impact van technologie en data het zelf-organiserend vermogen van mensen groeit, in alle lagen van de beroepsbevolking. Iedereen is in principe direct en holografisch verbonden met elkaar, en met de voor hen relevante informatie. Daardoor verdwijnt veel van de noodzaak tot hiërarchische structuren en chains-of-command. Het resultaat is meer zelfsturing en verantwoordelijkheid, naast meer plezier en tevredenheid in het werk.

Willem Tibosch

Willem Tibosch is Partner en Manager Business bij Gladwell Academy.

Hij heeft dan 14 jaar ervaring op het gebied van Sourcing, Informatiemanagement en Programmamanagement. Binnen Gladwell is Willem verantwoordelijk voor de financiële en operationele huishouding, ontwikkelt nieuwe trainingen of vertaalt organisatievraagstukken naar een concrete training / opleiding. Hij geeft daarnaast ook zelf training.

Willem combineert een analytische geest met de vaardigheid om pragmatische oplossingen te realiseren. Hij is een goede presentator en heeft de competentie om complexe zaken op een begrijpelijke wijze over te brengen. Zijn passie is het ontwikkelen van opleidingsprogramma’s, die bijdragen aan de realisatie van complexe transformaties of visievorming, en bijdragen aan een leven lang leren.

Incompany is altijd mogelijk!

Alle trainingen die Gladwell Academy aanbiedt, zijn tevens incompany (op eigen locatie) mogelijk. Dit is interessant wanneer u meerdere collega’s wilt laten opleiden of omdat u graag een training specifiek wil richten op uw eigen situatie. Daarnaast is een incompany training ideaal voor het creëren van draagvlak of als u binnen uw organisatie de neuzen snel dezelfde kant op wilt laten wijzen.

Onze referenties