BEKIJK TRAININGSAANBOD

Na afloop van de SAFe Scrum Master training bij Gladwell Academy bent u klaar om binnen uw Scrum team aan de slag te gaan.

VERGROOT UW KENNIS

Kom meer te weten over de rol van de SAFe Scrum Master door het lezen van blogs en whitepapers.

OVER GLADWELL ACADEMY

Gladwell Academy haalt de maximale waarde uit uw positie door de impact van data en technologie naar uw eigen hand te zetten.

   Ervaren docenten

   Learning by playing

   Ideeën boven instructies

   Theorie naar praktijk

Advies op maat

Als opleidingsadviseur van Gladwell Academy help ik u graag verder bij vragen die u eventueel heeft.

 

Marianne is voor meer informatie telefonisch te bereiken op +31 6 46 14 34 04 of per mail: Marianne.noiman@gladwellacademy.com


Marianne is Training & Development Adviseur bij Gladwell Academy. Dagelijks adviseert ze klanten over de opleidingen in het portfolio Big Data, Agile, SAFe en Informatiemanagement.

praktijkgerichte workshop bijwonen?

KOM MEER TE WETEN OVER DE ROL VAN DE SCRUM MASTER

Naast het geven van Scrum Master trainingen, delen wij ook graag onze expertise in blogs en whitepapers.

Lees onze blogs

Taken van een Scrum Master

DE TAKEN VAN EEN SCRUM MASTER

De Scrum master is een van de drie rollen binnen Scrum. De Scrum master ademt het Agile werken en het Scrum proces.

Scrum Master vs. Product Owner

SCRUM MASTER VS. PRODUCT OWNER

Scrum kent drie rollen: Een Product Owner, Scrum Master en het ontwikkel team.

MEDEWERKERS WORDEN ENTHOUSIASTE ONDERNEMERS

In het verleden werden beslissingen centraal genomen en werden mensen centraal aangestuurd.

Whitepaper: SAFe

Het Scaled Agile Framework (SAFe) is de kans om ook met een grote organisatie serieuze stappen te zetten om als geheel Agile te worden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Elearning Agile

eLearning - Awareness Scaling Agile

Agile werken in een team is één ding, maar wat als u iets aan ontwikkelen bent dat meerdere teams vereist om samen te werken? Wat als u Agile binnen een grote organisatie moet opschalen?
Na deze korte en boeiende online learning heeft u het antwoord. U leert de basisprincipes van het Agile opschalen binnen enkele minuten. Maar wat nog belangrijker is, u krijgt alle informatie en materialen die u nodig heeft om uw eigen Agile-reis te kunnen starten … vandaag nog!

Deze online learning is een zelfstandige introductie en tevens een directe voorbereiding is op de ‘Scaling Agile’-training van Gladwell Academy.

SPCT Gold Partner

Als Scaled Agile SPCT Gold Partner geloven wij in Agile opschalen en de kracht van het Scaled Agile Framework (SAFe) om organisaties succesvol te transformeren. Wij hebben een aanzienlijke expertise ontwikkeld in het ondersteunen van grote organisaties en overheidsinstanties in elke fase van de Lean-Agile transformatie.

Gladwell Academy biedt training, consulting en coaching van de hoogste kwaliteit ter ondersteuning van de Lean-Agile transformatie met het behulp van SAFe. Wij zijn de geautoriseerde aanbieder van alle SAFe-trainingen, waaronder de SPC (SAFe Program Consultant) en RTE (Release Train Engineer).

partner-badge-gold-spct-300px

WIJ HECHTEN VEEL WAARDE AAN TEVREDEN KLANTEN

338 deelnemers beoordelen Gladwell Academy gemiddeld met een 8,4 op Springest

Onze toewijding

Gladwell Academy traint professionals op het snijvlak van management, IT en innovatie. Data en technologie hebben een groeiende impact op alle aspecten van het werkende leven; bij Gladwell Academy leren mensen om deze naar hun hand te zetten, om zo de maximale meerwaarde uit hun eigen positie, passies en rol te halen.

Neem contact op

8.4 op Springest

4.6 / 5.0 op Facebook

5 / 5 op Google

Ons pand

Abram Janse - SAFe Expert

Abram Janse is senior trainer en coach bij Gladwell Academy.

Hij heeft uitgebreide ervaring met het opschalen van Agile, interactieve groepstrainingen en Agile verandermanagement bij klanten wereldwijd uit zowel de private als publieke sector.

Abram is een gecertificeerde Scaled Agile Program Consultant (SPC) en daarmee is hij bevoegd om te doceren en examineren voor SAFe Agilist, SAFe Practitioner, SAFe PM/PO, SAFe Scrum Master en SAFe Advanced Scrum Master. Ook is Abram bevoegd om de training en examens van Agile Scrum Foundation, Professional Scrum Product Owner (PSPO1), Professional Scrum Master (PSM1 en PSM2), Prince2 Foundation/Practitioner en AgilePM Foundation/Practitioner te geven.

Onze referenties

Onze partners

Om onze kwaliteit te waarborgen, werken we samen met de volgende partners.

Custom heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Custom heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Custom heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.