SAFe Scrum Master

Ontwikkel een high performing team en coach deze om maximale business value te genereren.

SAFe PRODUCT OWNER

Krijg inzicht in de rollen van de Product Manager, Product Owner, Solution Manager en Epic Owner

Leading SAFe 4.5

Tijdens deze tweedaagse training krijgt u de kennis die nodig is om een Agile transformatie te ondersteunen aan de hand van het Scaled Agile Framework®.

Transformatie

Bij Gladwell Academy leert u een Lean-Agile transformatie te leiden door middel van de principes van het Scaled Agile Framework® (SAFe®) toe te passen.

   Ervaren docenten

   Learning by playing

   Ideeën boven instructies

   Theorie naar praktijk

Kom meer te weten over SAFe!

Het Scaled Agile Framework (SAFe) is de kans om ook met een grote organisatie serieuze stappen te zetten om als geheel Agile te werken.

Lees onze blogs

Scaled Agile Framework

Wat is SAFe: deel 1

Agile is revolutionair. Een geheel andere aanpak voor werk in de 21ste eeuw. Agile introduceert andere spelregels dan we traditioneel gewend zijn.

Wat is SAFe: deel 2

Scrum kent drie rollen: Een Product Owner, Scrum Master en het ontwikkel team.

DE WEG NAAR EEN AGILE TRANSFORMATIE

Toen ik omstreeks in 2015 als trainer in aanraking kwam met Scrum begreep ik van m’n collega’s dat het om een nieuwe projectmanagement methodiek ging.

WHITEPAPER: SAFE

Het Scaled Agile Framework (SAFe) is de kans om ook met een grote organisatie serieuze stappen te zetten om als geheel Agile te worden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SPCT GOLD PARTNER

Als Scaled Agile SPCT Gold Partner geloven wij in Agile opschalen en de kracht van het Scaled Agile Framework (SAFe) om organisaties succesvol te transformeren. Wij hebben een aanzienlijke expertise ontwikkeld in het ondersteunen van grote organisaties en overheidsinstanties in elke fase van de Lean-Agile transformatie.

Gladwell Academy biedt training, consulting en coaching van de hoogste kwaliteit ter ondersteuning van de Lean-Agile transformatie met het behulp van SAFe. Wij zijn de geautoriseerde aanbieder van alle SAFe-trainingen, waaronder de SPC (SAFe Program Consultant) en RTE (Release Train Engineer).

partner-badge-gold-spct-300px
Elearning Agile

eLearning - Awareness Scaling Agile

Agile werken in een team is één ding, maar wat als u iets aan ontwikkelen bent dat meerdere teams vereist om samen te werken? Wat als u Agile binnen een grote organisatie moet opschalen?

Na deze korte en boeiende online learning heeft u het antwoord. U leert de basisprincipes van het Agile opschalen binnen enkele minuten. Maar wat nog belangrijker is, u krijgt alle informatie en materialen die u nodig heeft om uw eigen Agile-reis te kunnen starten … vandaag nog!

Deze online learning is een zelfstandige introductie en tevens een directe voorbereiding is op de ‘Scaling Agile’-training van Gladwell Academy.

WIJ HECHTEN VEEL WAARDE AAN TEVREDEN KLANTEN

338 deelnemers beoordelen Gladwell Academy gemiddeld met een 8,4 op Springest

Onze toewijding

Gladwell Academy traint professionals op het snijvlak van management, IT en innovatie. Data en technologie hebben een groeiende impact op alle aspecten van het werkende leven; bij Gladwell Academy leren mensen om deze naar hun hand te zetten, om zo de maximale meerwaarde uit hun eigen positie, passies en rol te halen.

Neem contact op

8.4 op Springest

4.6 / 5.0 op Facebook

5 / 5 op Google

Ons pand

Team Gladwell Academy

Als enige in Nederland hebben wij de keuze gemaakt ons volledig op training te richten, om daarin de hoogste kwaliteit te bereiken. Gladwell Academy biedt op dit moment programma’s in Information Management, Big Data, Agile en het Scaled Agile Framework (SAFe). We trainen professionals in overheid en bedrijfsleven in onder andere Nederland, Londen, Duitsland, India en Australië.

Bij Gladwell Academy zien we dat door de impact van technologie en data het zelf-organiserend vermogen van mensen groeit, in alle lagen van de beroepsbevolking. Iedereen is in principe direct en holografisch verbonden met elkaar, en met de voor hen relevante informatie. Daardoor verdwijnt veel van de noodzaak tot hiërarchische structuren en chains-of-command. Het resultaat is meer zelfsturing en verantwoordelijkheid, naast meer plezier en tevredenheid in het werk.

Onze referenties

Onze partners

Om onze kwaliteit te waarborgen, werken we samen met de volgende partners.

Custom heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Custom heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Custom heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.