Accountmanager Binnendienst

Kom jij ons team versterken?

Locatie: Amsterdam, Barbara Strozzilaan 201, Zuidas
Aantal uur: minimaal 32 en maximaal 40 uur per week
Opleidingsniveau: minimaal HBO

Gladwell Academy biedt innovatieve praktijkgerichte trainingen en opleidingen aan voor het bedrijfsleven en de overheid. De trainingen staan hoog aangeschreven en worden door deelnemers beoordeeld met een 8,3 op Springest. De trainers van Gladwell zijn experts in hun vakgebied en hebben uitgebreide praktijkervaring. Kandidaten komen vanuit heel Europa naar Amsterdam om trainingen en opleidingen bij Gladwell te volgen. Het huidig team bestaat uit 10 professionals die allen hoog opgeleid en heel ambitieus zijn. Deze professionals bedienen vanuit het mooie  kantoor in Amsterdam Zuid aansprekende klanten waaronder o.a. Achmea, Phillips en KLM. Door de successen die geboekt worden blijft de organisatie in beweging en is er ruimte voor meerdere sales professionals die helpen de ambitieuze groei de komende jaren door te zetten.

Als accountmanager binnendienst ben je verantwoordelijk  voor het verder uitbouwen van het klantportfolio. Je adviseert en verkoopt de verschillende trainingen die Gladwell aanbiedt aan zowel nationale als internationale klanten. Je bent een deskundige gesprekspartner die klanten telefonisch adviseert en informeert. Dit doe je door telefonisch prospects te benaderen die o.a. via de website interesse hebben getoond in een bepaalde training. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces vanaf het eerste contact tot het volledig inboeken van de training. Om je kennis over de trainingen te vergroten krijg je de ruimte om alle trainingen zelf ook te volgen.

Foto Jessy middelhoven en Floris Bosch medewerkers Gladwell
Medewerkers van Gladwell Academy: Jessy Middelhoven en Floris Bosch

De geschikte kandidaat beschikt over:

  • Afgeronde HBO of WO opleiding
  • Minimaal 1 jaar telefonische saleservaring
  • Assertief, gedreven, winnaarsmentaliteit
  • Communicatief zeer vaardig
  • Woonachtig binnen 45 minuten reizen van Amsterdam

Aanbod

  • Marktconform salaris (vast + variabel)
  • Laptop (Macbook Pro)
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding
  • 25 vakantiedagen

Over Gladwell Academy
Gladwell Academy biedt innovatieve praktijkgerichte trainingen en opleidingen aan voor het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van management en innovatie. Wij bestaan uit een gemotiveerd team waarbij wij samen voor het succes zorgen.

_________________________________________________________________________

Heeft u interesse in deze vacature? Neem dan contact op met:

Simon van den Berg
(e): simon@salesrecruiters.nl
(t):  020-2622447

Pin It on Pinterest