Ons team

Het team van Gladwell Academy bestaat uit hard werkende, gepassioneerde professionals met sterke ondernemerskwaliteiten. Deze kwaliteit zetten we in om onze trainingen en opleidingen passend, doeltreffend en onderscheidend te maken. Wij werken samen met een team van zeer ervaren praktijkgerichte trainers.

Miranda Goossens

Miranda Goossens is Partner & Manager Education van Gladwell Academy. Miranda heeft haar sporen verdiend bij diverse opleidingsorganisaties. Zij heeft veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van trainingen en opleidingen. Miranda helpt organisaties met het opzetten en implementeren van interne en externe academies. Miranda is met name gespecialiseerd in trainingen op het snijvlak van business en IT.

De aandacht voor de mens binnen de organisatie, het ondernemerschap en het continue inspelen op de actualiteit maakt dat Miranda zich op haar plaats voelt bij Gladwell Academy. Het in beweging krijgen van mensen binnen organisaties en het creëren van draagvlak zijn kwaliteiten die zij goed tot uitvoering brengt. Als partner bij Gladwell Academy is het Miranda’s taak om de continu veranderende vraag in de markt te vertalen naar een goed en passend aanbod voor haar klanten. Dit doet zij door zowel de inhoud als de lesvorm van de trainingen doorlopend te toetsen en te verbeteren.

Miranda streeft ernaar het beste uit zichzelf en haar werk te halen. Van nature is Miranda een actieve en geïnteresseerde toehoorder, die initiatiefrijk is en oog heeft voor uiteenlopende belangen. Naast haar werkzaamheden als Partner is Miranda een fanatieke hardloper en wielrenner.

Willem Tibosch

Willem Tibosch is Partner en Manager Business bij Gladwell Academy. Hij heeft dan 14 jaar ervaring op het gebied van Sourcing, Informatiemanagement en programmamanagement. Binnen Gladwell is Willem verantwoordelijk voor de financiële en operationele huishouding, ontwikkelt nieuwe trainingen of vertaalt organisatievraagstukken naar een concrete training / opleiding. Hij geeft daarnaast ook zelf training en is hoofddocent bij diverse Post HBO opleidingen.

Willem combineert een analytische geest met de vaardigheid om pragmatische oplossingen te realiseren. Hij is een goede presentator en heeft de competentie om complexe zaken op een begrijpelijke wijze over te brengen. Zijn passie is het ontwikkelen van opleidingsprogramma’s, die bijdragen aan de realisatie van complexe transformaties of visievorming, en bijdragen aan een leven lang leren.

Willem is naast zijn werk graag sportief bezig, is getrouwd en heeft drie kinderen.

Floris Bosch

Floris Bosch is Marketing Manager bij Gladwell Academy. Hij houdt zich bezig met de planning en uitvoering van alle marketingcampagnes rondom te opleidingen van Gladwell Academy. Zo onderhoudt hij de social media van Gladwell en optimaliseert hij campagnes van o.a. Instagram, Facebook en LinkedIn. Google AdWords zet Floris in om de kennis die binnen Gladwell voorhanden is in de vorm van white papers aan te bieden.

Naast online media stelt Floris B2B marketing campagnes op d.m.v. mailings.

Floris is het aanspreekpunt van onze marketing partners: IMF, Springest, Consultancy.nl, NBA, Kursfinder en Management & Consulting.

Daarnaast brainstormt hij regelmatig met collega’s over de invulling van verschillende marketing middelen en betere vindbaarheid van Gladwell in Europa en daarbuiten.

Naast zijn werkzaamheden bij Gladwell Academy is Floris graag sportief bezig. Zo is hij onder meer actief in de boksring en op de tennisbaan.

Aga Kwiecien

Aga Kwiecien werkt voor Gladwell Academy als Adviseur Corporate Learning and Development.
Groei en ontwikkeling van organisaties zijn centrale thema’s in haar werk. Met meer dan 10 jaar hands-on ervaring in advisering en levering van Learning programma’s en Business Transformation Aga helpt bedrijven in de publieke en private sector hun omzet te verhogen, klanttevredenheid te verbeteren en kosten te besparen.

Aga heeft een sterke achtergrond in Business Development Management, Marketing en Change Management. Ze begrijpt nieuwe omgevingen snel, wat zinvol inzicht geeft in wat er kan worden verbeterd.

Haar zakelijk inzicht gecombineerd met haar achtergrond in filosofie maakt haar een effectieve leider en makkelijk om mee te werken. Door de kennis en jarenlange ervaring is zij uitgegroeid tot een volwaardige partner voor alle lagen in de organisatie. Ze daagt haar klanten uit continu aan verbeteringen te werken en na te denken over de impact van de technologische ontwikkelingen en moderne digitale mogelijkheden.

Aga is een betrokken persoon die in staat is om situaties snel te lezen door het stellen van de juiste vragen en luisteren naar wat er om haar heen gebeurd. Opdrachtgevers benadrukken vooral haar enthousiasme, positieve energie, passie en frisse blik. In haar vrije tijd geniet ze van reizen, fotografie, cultuur en een goede glas wijn.

Carmen Bolsius

Carmen Bolsius is marketing en project coördinator bij Gladwell Academy. Ze houdt zich bezig met de planning en de uitvoering van alle marketingcampagnes rondom de internationale workshops van Gladwell Academy. Afgelopen zomer heeft Carmen haar Bachelor Communicatie afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast veel theoretische kennis heeft Carmen ook veel praktische ervaring opgedaan in het werkveld als communicatieadviseur. In de afgelopen vier jaar voltooide ze stages in de verschillende takken van de communicatie-industrie, gericht op verschillende doelgroepen. In haar vrije tijd geniet Carmen van koken, sporten en sociale activiteiten. Carmen is ambitieus, enthousiast en analytisch.

Abram Janse

Abram Janse is trainer bij Gladwell Academy. Hij ondersteunt de ontwikkeling van sociale innovatiekracht en is gespecialiseerd in interactieve agile & verandermanagement trainingen. Hierbij maakt hij gebruik van serious gaming, gamification en online leerplatforms om spelenderwijs én met plezier kennis en vaardigheden over te brengen.

Het voornaamste doel van Abram is complexiteit binnen organisaties terug te brengen tot menselijke (inter)acties en deze te versterken. Hij heeft ruime ervaring als adviseur en trainer voor klanten in het bedrijfsleven en maatschappelijke initiatieven.

Abram is een gecertificeerde Scaled Agile Program Consultant (SPC4.0) en daarmee is hij bevoegd om te doceren en examineren voor examens SAFe Agilist (SA), SAFe Practitioner (SP), SAFe PM/PO (SPMPO), SAFe Scrum Master (SM), SAFe PM/PO (PMPO). Ook is Abram bevoegd om de training en examens van Agile Scrum Foundation (Exin), Professional Product Owner (PSPO1), Scrum Master (PSM) van Scrum.org, Prince2 Foundation/Practitioner/Agile (Peoplecert) en AgilePM Foundation/Practitioner (APMG) te geven.

“Turn your training into play, but always play seriously” (Bruce Lee).

Ingeborg Lieverse

Ingeborg Lieverse is Coördinator Trainingen & Opleidingen bij Gladwell Academy. Zij houdt zich bezig met de coördinatie van alle open en incompany opleidingen van Gladwell Academy. Dit betekent dat Ingeborg alle opleidingsprogramma’s van A tot Z organiseert, coördineert én evalueert. Ingeborg fungeert als aanspreekpunt naar onze klanten. In de rol van adviseur helpt Ingeborg de klant met praktische vragen rondom de training of opleiding.

Ingeborg heeft een proactieve werkhouding en is resultaatgericht. Dankzij haar jarenlange ervaring als coördinator is Ingeborg in staat om projecten in goede banen te leiden. Ingeborg laat zich niet snel van de wijs brengen en zorgt ervoor dat alles goed geregeld is. Naast haar werkzaamheden bij Gladwell Academy is Ingeborg graag sportief bezig en is vaak te vinden op het strand om uit te waaien.

Sabine Droog

Sabine Droog is Coördinator Trainingen & Opleidingen bij Gladwell Academy. Ze houdt zich bezig met Incompany opleidingen, het internationale open enrollment programma en verscheidene andere projecten binnen Gladwell. Hierbij is zij onder andere verantwoordelijk voor het gehele traject van opstartfase tot evaluatie. Door goede communicatie met de klant, deelnemers en trainers zorgt ze voor een vloeiend verloop van de trainingen en projecten.

Sabine is enthousiast, verantwoordelijk en neemt graag initiatief. Haar kracht ligt in het signaleren van behoeften en het betrekken van mensen op een effectieve manier. Sabine heeft veel ervaring in het organiseren van binnenlandse en buitenlandse evenementen.

Naast haar werkzaamheden voor Gladwell houdt ze van mode en helpt ze haar vriend met zijn eigen multi-brand store (heren). Hiervoor bezoekt ze regelmatig beurzen in binnen en buitenland en gaat ze mee op inkoopafspraken.

Jessy Middelhoven

Jessy Middelhoven is Finance Medewerker bij Gladwell Academy. Zij houdt zich bezig met finance-activiteiten voor de trainingen en opleidingen binnen Gladwell. Jessy is een enthousiaste harde werker die er altijd naar streeft het beste resultaat te behalen voor alle betrokken partijen. Naast haar taken binnen Gladwell studeert zij in 2017 af voor de opleiding Commerciële Economie & Sportmarketing en gaat zij een vervolgopleiding volgen op het gebied van Finance. Jessy is in haar vrije tijd in de sportschool of bij haar paard te vinden.

Chiel Heldoorn

Chiel Heldoorn is Online marketing medewerker bij Gladwell Academy. Hij verzorgt de online marketing uitingen via social media, daarnaast verstuurt Chiel wekelijks de nieuwsbrief en zorgt hij dat de website en onze database up-to-date blijft.

Chiel is een gedreven persoon, zijn analytisch vermogen stelt hem in staat kansen en bedreigingen te definiëren. Met zijn interesse naar innovatieve IT-oplossingen zit Chiel hier helemaal op zijn plek. Zijn taken sluiten naadloos aan bij zijn opleiding Commerciële Economie – Digital Marketing.

In zijn vrije tijd is Chiel regelmatig te vinden in de sportschool.

Hanne Jacobs

Hanne Jacobs is Coördinator Trainingen & Opleidingen bij Gladwell Academy. Zij houdt zich bezig met de coördinatie van de workshops en events van Gladwell Academy. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de wekelijkse themamail en ondersteunt ze bij marketing. Hanne werkt precies, denkt vooruit en is op verbinding gericht. Zo brengt ze logica en structuur aan.
Naast haar werkzaamheden bij Gladwell Academy is Hanne ook regelmatig te zien in het theater als muziektheater-performer. In haar vrije tijd drinkt ze graag een biertje met vrienden en leeft ze zich uit tijdens het kickboksen.

Anne van Loo

Anne van Loo is Officemanager bij Gladwell Academy. Zij houdt zich bezig met coördineren van de trainingen en opleidingen binnen Gladwell Academy. Daarnaast zorgt zij ervoor dat de werkzaamheden binnen het kantoor soepel verlopen op het gebied van administratie, HR, facilitaire zaken en managementondersteuning. Anne is spontaan en enthousiast en streeft ernaar om iedere dag een impact te maken op onze klanten.

Naast haar werk binnen Gladwell Academy studeert zij in juli 2017 af aan de opleiding Officemanagement. In haar vrije tijd is Anne veelal te vinden in gezelschap van haar familie en vrienden en besteedt zij meerdere uren per week in de sportschool.

Onze toewijding

Introduceer creativiteit en intellectueel leiderschap

Creëer expert-netwerken en waardevolle relaties

Inspireer, activeer en ontwikkel uitzonderlijke mensen

Werk samen met passie en vertrouwen

Ons pand

35
ERVAREN TRAINERS
8
GEMIDDELDE BEOORDELING
9
JAAR ERVARING
3812
GESLAAGDEN

Pin It on Pinterest