Marketing Manager

Gladwell Academy is op zoek naar een Marketing Manager! Ben jij een ondernemer met een sterke persoonlijkheid en een passie voor het marketing vak? Ben je daarnaast analytisch en strategisch ingesteld, maar is creativiteit ook jouw sterkste punt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Gladwell Academy is een internationaal trainingsinstituut op het gebied van management en innovatie met haar hoofdkantoor op de Amsterdamse Zuidas. Gladwell heeft stevige nationale en internationale groeiambities. Wij zijn daarom op zoek naar een Marketing Manager voor onze trainingen en evenementen. Als Marketing Manager zorg je zelfstandig voor het enthousiasmeren van deelnemers voor onze trainingen en evenementen. Dit voor zowel de Nederlandse alsook de internationale markt en wij laten hierbij geen marketingkanaal onbenut.

 

De functie

Je bent verantwoordelijk voor de marketing en communicatie strategie van onze trainingen en events. Je ontwikkelt de marketingstrategie op basis van de doelgroep, bepaalt de juiste mix aan marketingmiddelen om deze doelgroep te bereiken, onze doelstellingen te realiseren en hierbij het maximale uit ons budget te halen.

Je levert input en advies op basis van markt- en responsanalyses. Je bedenkt, plant en draagt zorg voor marketing en communicatieactiviteiten. Een nauwe samenwerking met de afdeling Accountmanagement, Business Development en Opleidingscoördinatie is cruciaal. De kern van de functie is echt marketing, dus zorg dragen voor de deelnemerswerving voor de trainingen en events.

 

Kortom: een veelzijdige en uitdagende functie.

Je taken bestaan hierbij o.a. uit:

 • Het opzetten en uitvoeren van het marketingplan voor jouw segment
  Op basis van diepgaande kennis van de doelgroepen, on- en offline marketingtools en kanalen.
 • Inzetten van de juiste marketingmiddelen
 • Onderzoeken van partnerships, inzet van adwords en/of social media. Daarnaast monitor je de acties en stuur je tijdig bij.
 • Copywriting & content creatie
  Je schrijft de teksten voor e-mailings, website, advertorials etc. en zoekt actief de samenwerking op met partners voor nieuwe content.

 

Jouw profiel

 • Een relevante opleiding op HBO/WO niveau met minimaal 3 jaar werkervaring binnen marketing in een business to business omgeving
 • Je hebt hands-on ervaring met online marketing (SEO/SEA, Google, Social Media)
 • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent resultaatgericht, creatief en marktgericht
 • Je bent 40 uur beschikbaar en woonachtig in of rond Amsterdam

 

Wij bieden

 • Uitdagende functie met groei- en persoonlijke ontwikkelingskansen
 • Marktconform salaris, bonus en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen een ambitieus team
 • Aan de slag in een leuk en dynamisch team
 • Volop mogelijkheden om te socializen met collega’s tijdens team dagen en vrijmibo’s

 

Over Gladwell Academy

Gladwell Academy traint professionals op het snijvlak van management, IT en innovatie. Data en technologie hebben een groeiende impact op alle aspecten van het werkende leven; bij Gladwell Academy leren mensen om deze naar hun hand te zetten, om zo de maximale meerwaarde uit hun eigen positie, passies en rol te halen.

 

Interesse?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

Stuur dan je sollicitatie, voorzien van een motivatie en up-to-date cv, naar Anne.vanloo@gladwellacademy.com. Wil je meer weten over de functie, bel ons op 020 240 2244.

 

N.B. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij werken niet met externe werving & selectiebureaus of recruiters.