Informatiemanagement trainingen

Voor ambitieuze informatiemanagers die willen werken aan de businessdoelstellingen van hun organisatie om van meerwaarde te blijven op de lange termijn.

UITBESTEDEN VAN DE INFORMATIEVOORZIENING

Ontwikkel sourcingsstrategieën voor uw organisatie en leer IT-sourcingscontracten slim in te richten, met ruimte voor innovatie en flexibiliteit.

Opleiding tot Functioneel Beheerder

Ontdek alle processen rondom Informatiemanagement, Functioneel Beheer en BiSL en versterk zo uw positie binnen de ICT-beheerorganisatie.

BEKIJK OPLEIDING

   Ervaren docenten

   Learning by playing

   Ideeën boven instructies

   Theorie naar praktijk

Ontwikkel uzelf tot de informatiemanager van de toekomst

Naast het geven van Informatiemanagement trainingen, delen wij ook graag onze expertise in white papers en video's.

Bekijk eens onze whitepaper

Hoe wordt u een goede informatiemanager? Welke eisen stellen bedrijven aan Informatiemanagers? Welke kennis moet hij in huis hebben?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten

338 deelnemers beoordelen Gladwell Academy gemiddeld met een 8,4 op Springest

Onze toewijding

Gladwell Academy traint professionals op het snijvlak van management, IT en innovatie. Data en technologie hebben een groeiende impact op alle aspecten van het werkende leven; bij Gladwell Academy leren mensen om deze naar hun hand te zetten, om zo de maximale meerwaarde uit hun eigen positie, passies en rol te halen.

Neem contact op

8.4 op Springest

4.6 / 5.0 op Facebook

5 / 5 op Google

Ons pand

Willem Tibosch

Willem Tibosch is Partner en Manager Business bij Gladwell Academy.

Hij heeft dan 14 jaar ervaring op het gebied van Sourcing, Informatiemanagement en Programmamanagement. Binnen Gladwell is Willem verantwoordelijk voor de financiële en operationele huishouding, ontwikkelt nieuwe trainingen of vertaalt organisatievraagstukken naar een concrete training / opleiding. Hij geeft daarnaast ook zelf training.

Willem combineert een analytische geest met de vaardigheid om pragmatische oplossingen te realiseren. Hij is een goede presentator en heeft de competentie om complexe zaken op een begrijpelijke wijze over te brengen. Zijn passie is het ontwikkelen van opleidingsprogramma’s, die bijdragen aan de realisatie van complexe transformaties of visievorming, en bijdragen aan een leven lang leren.

Incompany is altijd mogelijk!

Alle trainingen die Gladwell Academy aanbiedt, zijn tevens incompany (op eigen locatie) mogelijk. Dit is interessant wanneer u meerdere collega’s wilt laten opleiden of omdat u graag een training specifiek wil richten op uw eigen situatie. Daarnaast is een incompany training ideaal voor het creëren van draagvlak of als u binnen uw organisatie de neuzen snel dezelfde kant op wilt laten wijzen.

Neem contact op

Onze referenties