Incompany: uw training op maat

Waarom een incompany training?

Wilt u meerdere collega’s tegelijk laten opleiden? Of een training specifiek op uw eigen situatie gericht? Alle trainingen die Gladwell Academy aanbiedt zijn op maat af te stemmen op uw wensen. Deze vorm van trainen is ideaal voor het creëren van draagvlak binnen uw organisatie. Bovendien is een team gelijkgestemden een effectief uitgangspunt voor elke succesvolle transformatie. Een incompanytraject afgestemd op uw specifieke behoeften draagt bij aan betrokkenheid, motivatie en resultaat van uw medewerkers.

Gladwell Academy heeft de expertise om voor u een passend en efficiënt opleidingsprogramma samen te stellen.

Voordelen Incompany training

  • Volledig op maat: Met uw geselecteerde trainer stelt u een tailor-made programma samen. Zo behandelt de training specifiek de vraagstukken en cases die voor uw organisatie van toepassing zijn.
  • Effectief: U bepaalt de groepsgrootte. Dit werkt in uw voordeel wanneer u aanzienlijke groepen medewerkers onderdeel wilt laten uit maken van de transformatie.
  • Flexibele tijden: U bepaalt de dagen en tijden van het opleidingstraject.
  • Op locatie: Afhankelijk van uw wensen verzorgen wij de training op uw locatie. U bent ook van harte welkom bij ons in Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Top 5 incompany trainingen

  1. Release Train Engineer (RTE)
  2. Leading SAFe (SA)
  3. Scaling Agile in a Box NEW
  4. SAFe for teams (SP)
  5. SAFe Scrum Master (SSM)

Onze aanpak

Uw incompany traject start met een persoonlijk intakegesprek met uw docent. Daarin bespreken wij de gewenste doelstellingen ten opzichte van uw huidige situatie. Vervolgens stellen wij samen een resultaatgericht programma op dat in lijn ligt met uw ideale opleidingsduur en budget.

Doordat wij ons grondig in uw organisatie verdiepen werken deelnemers altijd met concrete voorbeelden uit hun praktijk. Zo zijn zij direct na het traject in staat het geleerde in te zetten binnen uw transformatie.

Jeffrey Henn

Florence Colonne

Magteld Roos

Uw contactpersoon

Wilt u weten of een incompany training de oplossing is voor uw organisatiebehoeften? Ons incompany team staat klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.

Referenties

Onze toewijding

Introduceer creativiteit en intellectueel leiderschap

Creëer expert-netwerken en waardevolle relaties

Inspireer, activeer en ontwikkel uitzonderlijke mensen

Werk samen met passie en vertrouwen

Ons pand

Uw trainers

Wij leren u graag de kneepjes van het vak!
Simon Porro
Simon Porro

Agile | SAFe

Ralph Hofman
Ralph Hofman

Agile

Marijt Weerts
Marijt Weerts

Agile | Lean