Evenement

Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen List Navigation

SAFe Leadership Day

Kosteloos
10:30 - 21:00 |

Op 10 maart 2017 organiseren wij ism BlinkLane Consulting de Scaled Agile Framework Leadership Day. In het kader van dit event halen wij Dean Leffingwell, grondlegger van het Scaled Agile Framework (SAFe) naar Nederland. Tijdens het eendaagse evenement krijgen bestuurders, die bezig zijn met de transformatie van hun organisatie via SAFe, de unieke kans hun inzichten te delen met andere top level executives. Daarnaast kunnen zij direct 1 op 1 in gesprek gaan met de SAFe grondlegger en van diverse executive learning en netwerkmogelijkheden profiteren.

Inschrijven

Agile HR Introductieworkshop

Kosteloos
10:00 - 12:00 |

In de Agile HR workshop maakt u ten eerste kennis met het gedachtegoed. Hierna belichten we de rol van HR. Zo kan HR teams helpen om Agile in hun werk toe te passen, mee te denken over de organisatie structuur en/of een adviserende rol aan te nemen naar het management.

Inschrijven

Workshop Informatiemanager in een Agile omgeving

Kosteloos
10:00 - 12:00 |

Van IT tot marketing, steeds meer teams omarmen het Agile gedachtegoed en werken met Scrum. Scrum bestaat uit drie rollen, vier vaste events en een aantal hulpmiddelen. Dankzij het Scrum framework ontstaat er een flow waarin efficiënt en zelfstandig aan een product wordt gewerkt. teams opereren zelfstandig onder leiding van een Scrum Master. De product Owner behoudt het overzicht. Maar wat is de rol van de Informatiemanager in dit proces?

Inschrijven