Evenement

Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen List Navigation

Agile Coach Introductieworkshop

Kosteloos
14:00 - 16:00 |

Een Agile Coach helpt teams om Agile in hun werk toe te passen. Maar wat is Agile precies en hoe kan dit in een organisatie worden toegepast? Wanneer er meer Agile wordt toegepast in een organisatie, betekent dit dat een organisatie meer wendbaar en flexibel wordt. Een Agile Coach helpt dus om de manier van organiseren in een organisatie meer flexibel te maken! Bij Agile werken hoort een verschuiving van functies naar rollen. Veel organisaties worstelen met het vraagstuk over…

Inschrijven
Agile Coach workshop

Workshop Informatiemanager in een Agile omgeving

Kosteloos
10:00 - 12:00 |

Van IT tot marketing, steeds meer teams omarmen het Agile gedachtegoed en werken met Scrum. Scrum bestaat uit drie rollen, vier vaste events en een aantal hulpmiddelen. Dankzij het Scrum framework ontstaat er een flow waarin efficiënt en zelfstandig aan een product wordt gewerkt. teams opereren zelfstandig onder leiding van een Scrum Master. De product Owner behoudt het overzicht. Maar wat is de rol van de Informatiemanager in dit proces?

Inschrijven

Agile HR Introductieworkshop

Kosteloos
10:00 - 12:00 |

In de Agile HR workshop maakt u ten eerste kennis met het gedachtegoed. Hierna belichten we de rol van HR. Zo kan HR teams helpen om Agile in hun werk toe te passen, mee te denken over de organisatie structuur en/of een adviserende rol aan te nemen naar het management.

Inschrijven

Scaling Agile (SAFe) Introductieworkshop

Kosteloos
14:00 - 16:00 |

Scrum is momenteel de meest gebruikt Agile aanpak. Scrum richt zich daarbij primair op het teamproces. Maar wat nu als u het Agile concept wilt opschalen naar programma- en portfolioniveau? Het Scaled Agile Framework®, kortweg SAFe® biedt hulp!

Inschrijven

Agile Introductieworkshop

Kosteloos
10:00 - 12:00 |

Projectsucces is afhankelijk van menselijke aspecten. Tijdens deze Agile Introductieworkshop ligt de focus dan ook op het samenwerken in teams én op de autoriteit om zelf beslissingen te mogen nemen. In de Agile introductieworkshop gaan we hier verder op in en laat onze trainer zien hoe uw organisatie door Agile kan worden omgevormd.

Inschrijven