Informatiemanagement Seminar

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
Kosteloos

Informatiemanagement Seminar

10 november 2017 @ 10:00 - 12:00

Hoe word je een goede informatiemanager? Welke eisen stellen bedrijven aan informatiemanagers? Welke kennis moet hij in huis hebben? Welke vaardigheden? En, niet onbelangrijk, in hoeverre is de rol die de informatiemanager vervult de laatste jaren veranderd, waardoor hij zijn de invulling van zijn functie zal moeten herzien? 

Deze seminar is door Gladwell Academy ontwikkeld voor iedereen die basiskennis van Strategisch Informatiemanagement wilt beheersen. Een beetje bedrijf kan niet meer zonder een informatiemanager. De informatiemanager is de schakel tussen strategie en praktijk. Hij of zij geeft een operationele invulling aan de businessdoelstellingen van het bedrijf. De informatiemanager kijkt veel verder dan alleen de implementatie van nieuwe IT-technologie.

Tijdens deze kosteloze workshop gaan we hier verder op in en laat onze trainer zien hoe jij de kansen kunt pakken zodat je de informatiemanager van de toekomst wordt.

Als follow-up biedt Gladwell Academy verschillende Informatiemanagement trainingen aan.

HET PROGRAMMA

  • 10:00 uur Wat is de rol van de informatiemanager?
  • 10:30 uur Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in het vakgebied informatiemanagement?
  • 11:00 uur Wat wordt verwacht van de informatiemanager?
  • 11:30 uur Hoe ziet het takenpakket van een informatiemanager eruit?
  • 12:00 uur Einde

Uw trainer

Willem - Gladwell AcademyWillem Tibosch is Partner en Manager Business bij Gladwell Academy. Hij heeft dan 14 jaar ervaring op het gebied van Sourcing, Informatiemanagement en Programmamanagement. Binnen Gladwell is Willem verantwoordelijk voor de financiële en operationele huishouding, ontwikkelt nieuwe trainingen of vertaalt organisatievraagstukken naar een concrete training / opleiding. Hij geeft daarnaast ook zelf training.

Gerelateerde informatie