Workshop Informatiemanager in een Agile omgeving

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
Kosteloos

Workshop Informatiemanager in een Agile omgeving

8 november 2018 @ 10:00 - 12:00

Van IT tot marketing, steeds meer teams omarmen het Agile gedachtegoed en werken met Scrum. Scrum bestaat uit drie rollen, vier vaste events en een aantal hulpmiddelen. Dankzij het Scrum framework ontstaat er een flow waarin efficiënt en zelfstandig aan een product wordt gewerkt. teams opereren zelfstandig onder leiding van een Scrum Master. De product Owner behoudt het overzicht. Maar wat is de rol van de Informatiemanager in dit proces?

Deze workshop is door Gladwell Academy ontwikkeld om Informatiemanagers na te laten denken over hun veranderende rol in een Agile organisatie. Welke  rol nemen zij in binnen een Agile transformatie ?  Tijdens deze workshop onder leiding van Willem Tibosch gaan wij hier verder op in.

 

PROGRAMMA

Deze workshop wordt gegeven tussen 10.00 en 12.00 uur.

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Bestaat de rol van Informatiemanager in een organisatie die Agile werken toepast?
  • Wat betekent Agile werken voor de functie Informatiemanager?
  • Welke rol kan een Informatiemanager innemen binnen een Agile omgeving?

 


Weg met de Informatiemanager

 

Wij hebben een Whitepaper geschreven over dit onderwerp!
Deze kunt u hier bekijken!

 


 

Uw trainer Willem Tibosch

Willem is Partner en Manager Business bij Gladwell Academy. Hij heeft meer dan 14 jaar ervaring op het gebied Sourcing, Informatiemanagement en Programmamanagement. Binnen Gladwell Academy is Willem verantwoordelijk voor de financiële en operationele huishouding ontwikkelt nieuwe trainingen of vertaalt organisatievraagstukken naar een concrete training / opleiding. Hij geeft daarnaast ook zelf training binnen Informatiemanagement en Agile.

 

 

 

Gerelateerde informatie