Agile Introductieworkshop

Laden Evenementen
Kosteloos

Agile Introductieworkshop

31 januari @ 10:00 - 12:00

Projectsucces is afhankelijk van menselijke aspecten. Binnen Agile ligt de focus dan ook op het samenwerken in teams én op de autoriteit om zelf beslissingen te mogen nemen.

Tijdens deze kosteloze workshop gaan we hier verder op in en laat onze trainer zien hoe uw organisatie door Agile kan worden omgevormd. Deze introductieworkshop kan worden gebruikt als een kickstart voor Agile adoptie binnen uw bedrijf. Als follow-up biedt Gladwell Academy verschillende trainingen aan.

Het programma:

  • 10:00 u Uitleg over het Agile gedachtegoed aan de hand van diverse praktische cases
  • 10:45 u Pauze
  • 11:00 u Scrum, wat zijn de voordelen? Hoe verhoogt deze methode de effectiviteit binnen het team?
  • 12:00 u Einde

Uw trainer

Hanne Jacobs

Agile TrainerHanne heeft een achtergrond in de theaterwereld als muziektheaterperformer en docent. Vanuit deze invalshoek benadert zij trainingen en brengt ze mensen inzicht in omgang met belemmerende gedachten en uitdagingen. Ze motiveert om meer vanuit lichaam en gevoel te werken dan enkel vanuit het hoofd. Dankzij haar ervaring met het werken in en met groepen, is Hanne in staat om op verschillende niveaus naar interactie te kijken en heeft ze een goed oog voor groepsdynamiek.

Ze gelooft in de kracht van mensen en is ervan overtuigd dat je meer bereikt als je het samen doet.

Hanne is bevoegd tot het doceren, faciliteren en examineren voor Professional Product Owner (PSPO1) en Professional Scrum Master (PSM1) van Scrum.org.

 

 

Gerelateerde informatie