Agile HR Introductieworkshop

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
Kosteloos

Agile HR Introductieworkshop

24 januari @ 10:00 - 12:00

HR heeft als centraal punt in de organisatie invloed op de implementatie en/of uitrol van de Agile manier van werken. Wanneer er meer Agile wordt toegepast in een organisatie, betekent dit dat een organisatie meer wendbaar en flexibel wordt. Wat is Agile nu precies meer dan flexibiliteit en hoe kan dit in de context van de organisatie worden toegepast? Welke toolkit heeft HR tot de beschikking en wat zijn best practices uit de praktijk?

In de Agile HR workshop maakt u ten eerste kennis met het gedachtegoed. Hierna belichten we de rol van HR. Zo kan HR teams helpen om Agile in hun werk toe te passen, mee te denken over de organisatie structuur en/of een adviserende rol aan te nemen naar het management.

Programma Agile HR Introductieworkshop:

  • 09:45 u Inloop
  • 10:00 u Introductie Agile gedachtegoed (vanuit HR business cases)
  • 10:30 u Uitdagingen en de rol van HR binnen een Agile organisatie
  • 10:45 u Pauze
  • 11:00 u Agile en Scrum, wat zijn de voordelen?
  • 12:00 u Einde

 

Lees meer over de rol van HR binnen een Agile transitie: Bekijk het blog hier

 

Uw trainer: Renate Cremer 

Renate haar interesse in menselijk gedrag, ontwikkeling en groei vindt zijn oorsprong in een achtergrond als arbeid en organisatie psycholoog en specialisatie in Training & Development. In eerdere functies was ze als HR Business Partner actief met HR processen en innovatie. Deze ervaring helpt haar organisatiestructuren en complexe omgevi ngen te doorgronden. Renate is actief betrokken bij het ontwikkelen en faciliteren van de Train de Agile trainer en Train de Agile coach programma. Dankzij kennis en inzicht in menselijke interactie en gedrag brengt ze groepen in beweging. Renate gelooft in het menselijk potentieel en is een groot voorstander van ‘een level vol leren’.

 

 

Download hier whitepapers over Agile/Scrum en bereid je voor op de workshop:

https://www.gladwell.nl/whitepapers/

 

 

Gerelateerde informatie