Agile Coach Introductieworkshop

Laden Evenementen
Kosteloos

Agile Coach Introductieworkshop

14 maart @ 14:00 - 16:00

Een Agile Coach helpt teams om Agile in hun werk toe te passen. Maar wat is Agile precies en hoe kan dit in een organisatie worden toegepast? Wanneer er meer Agile wordt toegepast in een organisatie, betekent dit dat een organisatie meer wendbaar en flexibel wordt. Een Agile Coach helpt dus om de manier van organiseren in een organisatie meer flexibel te maken!

 

Bij Agile werken hoort een verschuiving van functies naar rollen. Veel organisaties worstelen met het vraagstuk over vormgeving van de rollen binnen Agile transities. Agile coaches kunnen bij deze ontwikkelingen van betekenis zijn. Ze bewegen zich over alle niveaus, van team coach tot coach aan drastische organisatieveranderingen op het gebied van schaalbaarheid. Een Agile coacht helpt bedrijven om toekomstbestendig te worden in een veranderlijke wereld. Dit zonder de dagelijkse bedrijfsvoering uit het oog te verliezen.

 

Tijdens de Agile coaching introductieworkshop gaan we hier verder op in en als follow-up biedt Gladwell Academy een Agile Coach opleiding aan

 

Het programma van de Agile Coaching workshop

  • 14:00 Introductie op het Agile gedachtegoed
  • 14:15 Het waarom achter het laten ontwikkelen en groeien van mensen door middel van inzet van de eigen talenten
  • 14:30 De niveaus van de Agile transformaties
  • 15:00 De rol van een Agile coach op het versnellen van een Agile transformatie
  • 15:30 Continue innovatie binnen de Agile organisatie
  • 16:00 Einde

 

Uw trainer

Renate Cremer heeft een achtergrond als arbeid en organisatiepsycholoog en specialisatie in Training & Development. In eerdere functies was ze als HR Business Partner actief met HR processen en innovatie. Deze ervaring helpt haar organisatiestructuren en complexe omgevingen te doorgronden. Renate is actief betrokken bij het ontwikkelen en faciliteren van de Train de Agile trainer en Train de Agile coach programma. Dankzij kennis en inzicht in menselijke interactie en gedrag brengt ze groepen in beweging. Renate gelooft in het menselijk potentieel en is een groot voorstander van ‘een level vol leren’.

Gerelateerde informatie