Agile Coach Introductieworkshop

Laden Evenementen
Kosteloos

Agile Coach Introductieworkshop

14 mei @ 14:00 - 16:00

Een Agile Coach helpt teams om Agile in hun werk toe te passen. Maar wat is Agile precies en hoe kan dit in een organisatie worden toegepast? Wanneer er meer Agile wordt toegepast in een organisatie, betekent dit dat een organisatie meer wendbaar en flexibel wordt. Een Agile Coach helpt dus om de manier van organiseren in een organisatie meer flexibel te maken!

 

Bij Agile werken hoort een verschuiving van functies naar rollen. Veel organisaties worstelen met het vraagstuk over vormgeving van de rollen binnen Agile transities. Agile coaches kunnen bij deze ontwikkelingen van betekenis zijn. Ze bewegen zich over alle niveaus, van team coach tot coach aan drastische organisatieveranderingen op het gebied van schaalbaarheid. Een Agile coacht helpt bedrijven om toekomstbestendig te worden in een veranderlijke wereld. Dit zonder de dagelijkse bedrijfsvoering uit het oog te verliezen.

 

Tijdens de Agile coaching introductieworkshop gaan we hier verder op in en als follow-up biedt Gladwell Academy een Agile Coach opleiding aan

 

Het programma van de Agile Coach Introductieworkshop

  • Introductie op het Agile gedachtegoed
  • Het waarom achter het laten ontwikkelen en groeien van mensen door middel van inzet van de eigen talenten
  • De niveaus van de Agile transformaties
  • De rol van een Agile coach op het versnellen van een Agile transformatie
  • Continue innovatie binnen de Agile organisatie
  • Einde

 

Wilt u zich voorbereiden op de workshop? Bekijk onze kennispagina’s:

Wat is Agile 
Agile Coach

 

Trainer: Hanne Jacobs

Agile Trainer
Hanne is bevoegd tot het doceren, faciliteren en examineren voor Professional Product Owner (PSPO1) en Professional Scrum Master (PSM1) van Scrum.org. Zij heeft een achtergrond in de theaterwereld als muziektheater performer en docent. Vanuit deze invalshoek benadert zij trainingen en brengt ze mensen inzicht in de omgang met belemmerende gedachten en uitdagingen.

 

 

Gerelateerde informatie