Evenement

Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen List Navigation

Agile HR Introductieworkshop

Kosteloos
10:00 - 12:00 |

Tijdens deze kosteloze Agile HR Introductieworkshop van Gladwell Academy laat onze trainer Renate Cremer zien hoe uw organisatie door Agile kan worden omgevormd. De Agile Introductieworkshop kan worden gebruikt als een kickstart voor Agile adoptie binnen uw bedrijf.

Inschrijven

Agile HR Introductieworkshop

Big Data Introductieworkshop

Kosteloos
15:00 - 17:00 |

De afgelopen twee jaar is de hoeveelheid data gigantisch gegroeid. Voorlopig is er geen reden om aan te nemen dat deze groei zal afnemen. Zeker niet nu data mede door de opkomst van mobiele technologie en sensoren op geheel nieuwe manieren geproduceerd en geconsumeerd wordt. Voor organisaties biedt slimme verwerking en analyse van de beschikbare interne en externe (big) data grote kansen.

Inschrijven

Agile Introductieworkshop

Kosteloos
10:00 - 12:00 |

Projectsucces is afhankelijk van menselijke aspecten. Tijdens deze Agile Introductieworkshop ligt de focus dan ook op het samenwerken in teams én op de autoriteit om zelf beslissingen te mogen nemen. In de Agile introductieworkshop gaan we hier verder op in en laat onze trainer zien hoe uw organisatie door Agile kan worden omgevormd.

Inschrijven

Scaling Agile (SAFe) Introductieworkshop

Kosteloos
14:00 - 16:00 |

Scrum is momenteel de meest gebruikt Agile aanpak. Scrum richt zich daarbij primair op het teamproces. Maar wat nu als u het Agile concept wilt opschalen naar programma- en portfolioniveau? Het Scaled Agile Framework®, kortweg SAFe® biedt hulp!

Inschrijven

Informatiemanagement INTRODUCTIEWORKSHOP

Kosteloos
10:00 - 12:00 |

Hoe word je een goede informatiemanager? Welke eisen stellen bedrijven aan informatiemanagers? Welke kennis moet hij in huis hebben? Welke vaardigheden? En, niet onbelangrijk, in hoeverre is de rol die de informatiemanager vervult de laatste jaren veranderd, waardoor hij zijn de invulling van zijn functie zal moeten herzien? 

Inschrijven

Agile Coach Introductieworkshop

Kosteloos
14:00 - 16:00 |

Een Agile Coach helpt teams om Agile in hun werk toe te passen. Maar wat is Agile precies en hoe kan dit in een organisatie worden toegepast? Wanneer er meer Agile wordt toegepast in een organisatie, betekent dit dat een organisatie meer wendbaar en flexibel wordt. Een Agile Coach helpt dus om de manier van organiseren in een organisatie meer flexibel te maken! Bij Agile werken hoort een verschuiving van functies naar rollen. Veel organisaties worstelen met het vraagstuk over…

Inschrijven

Agile Coach workshop

RTE Boost and Summit 3.0

17:00 - nov, 13 18:00 |

The RTE summit 3.0 provides you the opportunity to reach out to fellow RTE’s and Chief Scrum Masters, share your insights and gain new ones.

Inschrijven