Evenement

Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen List Navigation

Agile HR Introductieworkshop

Kosteloos
10:00 - 12:00 |

Tijdens deze kosteloze Agile HR Introductieworkshop van Gladwell Academy laat onze trainer Renate Cremer zien hoe uw organisatie door Agile kan worden omgevormd. De Agile Introductieworkshop kan worden gebruikt als een kickstart voor Agile adoptie binnen uw bedrijf.

Inschrijven

Agile Coach Introductieworkshop

Kosteloos
14:00 - 16:00 |

Een Agile Coach helpt teams om Agile in hun werk toe te passen. Maar wat is Agile precies en hoe kan dit in een organisatie worden toegepast? Wanneer er meer Agile wordt toegepast in een organisatie, betekent dit dat een organisatie meer wendbaar en flexibel wordt. Een Agile Coach helpt dus om de manier van organiseren in een organisatie meer flexibel te maken! Bij Agile werken hoort een verschuiving van functies naar rollen. Veel organisaties worstelen met het vraagstuk over…

Inschrijven
Agile Coach workshop

Agile Introductieworkshop

Kosteloos
10:00 - 12:00 |

Projectsucces is afhankelijk van menselijke aspecten. Tijdens deze Agile Introductieworkshop ligt de focus dan ook op het samenwerken in teams én op de autoriteit om zelf beslissingen te mogen nemen. In de Agile introductieworkshop gaan we hier verder op in en laat onze trainer zien hoe uw organisatie door Agile kan worden omgevormd.

Inschrijven

Scaling Agile (SAFe) Introductieworkshop

Kosteloos
14:00 - 16:00 |

Scrum is momenteel de meest gebruikt Agile aanpak. Scrum richt zich daarbij primair op het teamproces. Maar wat nu als u het Agile concept wilt opschalen naar programma- en portfolioniveau? Het Scaled Agile Framework®, kortweg SAFe® biedt hulp!

Inschrijven

Introductie DevOps Workshop

Kosteloos
10:00 - 12:00 |

Als (grote) organisatie is de druk om te innoveren en verbeteren gestegen de afgelopen jaren. De bestaande verticale (hiërarchische) en horizontale (domein gesplitste) opzet is niet afdoende om toekomstige product- en dienstverlening te garanderen. Agile en DevOps gaat over het wegnemen van muurtjes die bestaan binnen de organisatie. Deze workshop is ontwikkeld voor mensen die basiskennis op willen doen over DevOps. Tijdens deze workshop wordt aandacht besteed aan de onderwerpen: De principes van DevOps Hoe het gedachtegoed van Agile en Lean…

Inschrijven

Informatiemanagement Introductieworkshop

Kosteloos
10:00 - 12:00 |

Hoe word je een goede informatiemanager? Welke eisen stellen bedrijven aan informatiemanagers? Welke kennis moet hij in huis hebben? Welke vaardigheden? En, niet onbelangrijk, in hoeverre is de rol die de informatiemanager vervult de laatste jaren veranderd, waardoor hij zijn de invulling van zijn functie zal moeten herzien? 

Inschrijven