Evenement

Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen List Navigation

Agile Introductieworkshop (Inschrijving gesloten)

Kosteloos
13:00 - 16:00 |

Tijdens deze workshop gaan we hier verder op in en laat onze trainer zien hoe uw organisatie door Agile kan worden omgevormd. Deze introductieworkshop kan worden gebruikt als een kickstart voor Agile adoptie binnen uw bedrijf. Als follow-up biedt Gladwell Academy verschillende trainingen aan.

Inschrijven

Agile Introductieworkshop

Kosteloos
13:00 - 16:00 |

Projectsucces is afhankelijk van menselijke aspecten. Binnen Agile ligt de focus dan ook op het samenwerken in teams én op de autoriteit om zelf beslissingen te mogen nemen. Deze workshop scoort gemiddeld een 8,6 op Springest. Tijdens deze kosteloze workshop gaan we hier verder op in en laat onze trainer zien hoe uw organisatie door Agile kan worden omgevormd. Deze introductieworkshop kan worden gebruikt als een kickstart voor Agile adoptie binnen uw bedrijf. Als follow-up biedt Gladwell Academy verschillende trainingen…

Inschrijven

Scaling Agile (SAFe) Introductieworkshop

Kosteloos
09:00 - 11:00 |

Scrum is momenteel de meest gebruikt Agile aanpak. Scrum richt zich daarbij primair op het teamproces. Maar wat nu als u het Agile concept wilt opschalen naar programma- en portfolioniveau? Het Scaled Agile Framework®, kortweg SAFe® biedt hulp!

Inschrijven

Big Data Introductieworkshop

Kosteloos
14:00 - 16:00 |

De afgelopen twee jaar is de hoeveelheid data gigantisch gegroeid. Voorlopig is er geen reden om aan te nemen dat deze groei zal afnemen. Zeker niet nu data mede door de opkomst van mobiele technologie en sensoren op geheel nieuwe manieren geproduceerd en geconsumeerd wordt. Voor organisaties biedt slimme verwerking en analyse van de beschikbare interne en externe (big) data grote kansen.

Inschrijven

Pin It on Pinterest