Bekijk trainingsaanbod

Na het volgen van een opleiding bij Gladwell Academy haalt u maximaal waarde uit Big Data.

Vergroot uw kennis

Lees meer over de impact die Big Data kan hebben op uw organisatie door het lezen van onze whitepaper.

Over Gladwell Academy

Gladwell Academy haalt de maximale waarde uit uw positie, door de impact van data en technologie naar uw eigen hand te zetten.

   Ervaren docenten

   Learning by playing

   Ideeën boven instructies

   Theorie naar praktijk

Ontdek de mogelijkheden van Big Data!

Naast het geven van Big Data trainingen, delen wij ook graag onze expertise in whitepapers en video's.

Big Data Strategie en Management

Ontwikkel een Big Data strategie om een voorsprong te nemen op uw concurrenten.

€ 2.495

Big Data voor de publieke sector

Ontdek welke concrete toepassingen Big Data heeft binnen uw gemeente, ministerie, woningcorporatie en zorginstelling.

€ 3.595

Advies op maat

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van het lezen van een white paper, twijfels hebben welke training bij u past of wilt u een andere vraag stellen? Ik help u graag verder.

 

Marianne is voor meer informatie telefonisch te bereiken op +31 6 46 14 34 04 of per mail: Marianne.noiman@gladwellacademy.com


Marianne is Training & Development Adviseur bij Gladwell Academy. Dagelijks adviseert ze klanten over de opleidingen in het portfolio Big Data, Agile, SAFe en Informatiemanagement.

Whitepaper: Big Data

Voor organisaties biedt slimme verwerking en analyse van beschikbare interne en externe (big) data grote kansen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIJ HECHTEN VEEL WAARDE AAN TEVREDEN KLANTEN

338 deelnemers beoordelen Gladwell Academy gemiddeld met een 8,4 op Springest

Onze toewijding

Gladwell Academy traint professionals op het snijvlak van management, IT en innovatie. Data en technologie hebben een groeiende impact op alle aspecten van het werkende leven; bij Gladwell Academy leren mensen om deze naar hun hand te zetten, om zo de maximale meerwaarde uit hun eigen positie, passies en rol te halen.

Neem contact op

8.4 op Springest

4.6 / 5.0 op Facebook

5 / 5 op Google

Ons pand

Team Gladwell Academy

Als enige in Nederland hebben wij de keuze gemaakt ons volledig op training te richten, om daarin de hoogste kwaliteit te bereiken. Gladwell Academy biedt op dit moment programma’s in Information Management, Big Data, Agile en het Scaled Agile Framework (SAFe). We trainen professionals in overheid en bedrijfsleven in onder andere Nederland, Londen, Duitsland, India en Australië.

Bij Gladwell Academy zien we dat door de impact van technologie en data het zelf-organiserend vermogen van mensen groeit, in alle lagen van de beroepsbevolking. Iedereen is in principe direct en holografisch verbonden met elkaar, en met de voor hen relevante informatie. Daardoor verdwijnt veel van de noodzaak tot hiërarchische structuren en chains-of-command. Het resultaat is meer zelfsturing en verantwoordelijkheid, naast meer plezier en tevredenheid in het werk.

Incompany is altijd mogelijk!

Alle trainingen die Gladwell Academy aanbiedt, zijn tevens incompany (op eigen locatie) mogelijk. Dit is interessant wanneer u meerdere collega’s wilt laten opleiden of omdat u graag een training specifiek wil richten op uw eigen situatie. Daarnaast is een incompany training ideaal voor het creëren van draagvlak of als u binnen uw organisatie de neuzen snel dezelfde kant op wilt laten wijzen.

Neem contact op

Onze referenties